ÉLETÖRÖM, SPIRITUÁLIS KÜLSŐ-BELSŐ ÚT:

ÉLETÖRÖM, SPIRITUÁLIS KÜLSŐ-BELSŐ ÚT:

Részletes programterv:

08. 21. kedd: Indulás időpontja még egyeztetés alatt. De valószínüleg hajnal négykor indulunk Plitviczébe ahol megtekintjük a vízesésrendszert, tisztulunk a víz energiáival, Föld anyával kapcsolódunk. Este csoportösszehangoló meditációt végzünk. Gyökércsakránkat, családi gyökereinket, s DNS-sünk alsó két szálát erősítjük meditációnkban. Szállás Plitvicze közelében egy hostelben egy légterű hálóteremben.
08. 22. szerda. Hajnalban kelük, s kb. 5 órakor indulunk Bosznia-Hercegovinába a Kravicza vízeséshez. Útközben reggelizőhelyen megállunk regelizni. Kb. 5 órás út után érkezünk meg uticélunkhoz a vízeséshez, ahol fürdeni fogunk minimum három órán át, Vízesés meditációt itt mindenképpen együtt megtartjuk, kettes csakránkat, kapcsolati mintáinkat s DNS-ünk 3-4 szálát tosztítjuk, erősítjük meditációnkban.. Utána Mostárba megyünk, megnézzük az Öreg Hídat, majd elfoglaljuk Blagajban lévő szállásunkat. Itt három ágyas szállodai szobákban leszünk. A szálloda gyönyörű környzeteben van, folyóparton. Benti és kinti medence áll rendelkezésünkre. Pihenünk, fürdünk.
08. 23. csütörtök reggel svédasztalos szállodai reggelink elfogyasztása után megnézzük a Blagaji vízesést és a Dervis kolostort. A kolostorban meditálunk a vízesés hangjára felvéve az ott lévő pozitív energiákat. Hármas csakránkattisztítjuk töltjük, s DNS-ünk 5-6 szálát. Utána Splitbe utazunk, megnézzük a Jupiter kápolnát és megnézzük Diocletianus palotáját. Az ősi falak között, s a kupola alatt belső templom meditációt végzünk. Estére Trogírba érkezünk, ahol elfoglaljuk szállásunkat, amely közvetlen a tengerparton van egy szigeten, a belvárosra, erődre néző ablakokkal. A szállás ilyen csoda helyen lesz egy hostelban amelyben 8 ágyas szobák vannak.
Este sétálunk a városban. Trogír pálmafákkal szegélyezett gyönyörű belvásosában, melyet Dalmácia Velencéjeként, ékköveként tartanak számon.
08. 24. péntek. Még Trogírban maradunk, elfogyasztjuk hostelben a reggelinket, majd Okrug szigetén keresünk egy gyönyörű strandot ahol fürödhetünk. A fényben, a vízben szívcsakránkat, s DNS-ünk 7-8 szálát tisztítjuk, töltjük. Este sétálunk a belvárosban. Aki szeretne biztos lesz lehetőség elmenni hajókázni fakultatív módon, emely nem része az általam szervezett programnak.
08. 25. szombat. Reggelink elfogyasztása után utazunk a Krka vízeséshez, ahol hajóval fogunk felhajózni a vízeséshez, a Krka Nemzeti Parkba, ahol fürdeni fogunk a vízesésben. Itt vízesés meditáció után torokcsakránkat és DNS-ünk 9-10 szálát tisztítjük, építjük. Este Zadarba érkezünk, s hogy torokcsakránk még tutbblegyen a tengerparti orgonánál ráhangolódunk a tenger morajlására, hagjaira, s együtt OM-ozunk, énekelünk. Elfoglaljuk szállásunkat Zadarbelvásrosában lévő 8 ágyas hostelben, ahol 2 éjszakát töltünk.
08. 26. vasárnap. Reggelizünk Zadarban majd elutazunk NInbe, egy gyönyörű kisvárosba, ahol megtekintjük a történelmi emlékeket, meditálunk az aprócska templomokban és hatos csakránkra, harmadik szemünkre és DNS-ünk 11-12 szálára kérünk tisztítást. Fürdünk, strandolunk, majd este Zadarban sétálunk, megnézzük a belvárost, az ottani templomokat. Zadarban alszunk.
08. 27. hétfő. Hajnalban, jó korán kelünk, hogyha a csapat is igényli, hogy napfeklete a tengerparton érjen minket, s koronacsakra tisztító meditációt végzünk, kapcsolódva égi segítőinkkel, s harmónizáljuk a 12 DNS szálat magunkban. Zárómegbeszélést tartunk s indulunk haza. Hazaérkezés időpontja attól függ mikor indulunk. Ebben majd megegyezünk.

Örömmel és boldogan mondom, hogy ráér a drága sofőr!!!!!! Csáti András, aki vitt minket Boszniába Montenegróba és Szerbiába, ő visz minket Horvátországba és Boszniába. Lemondta a másik útját a miénk miatt, mert a miénk a szívügye. Aki ott volt tudja, hogy de jó lesz nekünk!! Nem lesz legyőzhetetlen útiakadály, jókedv garantált, kareoke cuccot készítjük, útközben bulizunk, énekelünk, meditálunk és alszunk! Mindenképp megyünk, mindenképp indul az út, csak kérdés, hogy hány fővel és mekkora busszal! Ha összejövünk annyian, akkor 21 fős busszal, ha kevesebben akkor 16 fős busszal, ha annál is kevesebbel akkor 9 fős busszal. Szeretettel várom az érdeklődő kérdéseket itt a facebookon privát üzenetben, s a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Az út részvételi díjáról, s bármilyen felmerülő kérdésről privát üzenetben vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailben és a 30/274 38 70,-as telefonszámon adok választ.

Kérem, hogy aki szeretne jönni minél előbb jelezze, mert aszerint látjuk, hogy hány főst buszt foglaljunk.

 

Szeretettel várlak!

Karacs Ildikó
énekes, komlpex művészeti és ArkaneEnergetics Terapeuta

Esemény részletei

Kezdés 2018-08-21 07:00
Esemény vége 2018-08-27 21:00
Jelentkezés kezdete 2018-06-08
Férőhely 20
Jelentkezett 2
Szabad hely 18
Jelentkezési határidő 2018-08-20 12:00
Egyéni ár Érdeklődj az árról
Helyszín
Horvátország-Bosznia
Plitvicei-tavak, Horvátország
Horvátország-Bosznia
We are no longer accepting registration for this event
18
Esemény megosztása: