Emelkedés útja Nepáli Spirituális Utazás

Emelkedés útja  Nepáli Spirituális Utazás

Kedves Érdeklődő!

Nagyszerű 12 napos spirituális külső-belső utazásra vár Benneteket NarayanPrasadBhandari és Karacs Ildikó. Az út gondosan meg van tervezve, Thuróczy Róbert spirituális tanító tanácsai és Pápai Zsukarmaasztrológus részletes elemzése alapján készült, akiknek hálásan köszönjük, hogy részletes útmutatást adtak, hogy hol milyen energiát lehet felvenni, miben tudunk fejlődni, emelkedni.
Narayan vezeti a túrát, mutatja be nekünk csodálatos országát, a hatalmas hegyeket, szülőfaluját, Dhampust nagyvárosokat, Kathmandut és Pokharát, a kolostorokat sztúpákat, Nemzeti Parkot, elefánt iskolát. Gondoskodik rólunk az úton.
Narayan nepáli, s évek óta Magyarországon él, s minden évben visz magyar embereket Nepálba. Narayan nevének jelentése a feltétel nélküli, isteni, gyógyító szeretet. Ezzel a minőséggel él és segít.
Ildikó az út spirituális vezetőjeként énekhangjával aktiválja bennünk azokat a fénykódokat amit az adott helyen fel tudunk venni. Arkangyali energiákkal képzett védelmi térben, arkangyali energiákra hangolódva segít oldani a bennünk lévő blokkokat, s emelni rezgésszintünket, fejleszteni képességeinket. Csodálatos helyekre megyünk töltődni. Ősi szent helyekre, s gyönyörű természeti környezetben aktiváljuk hangokkal, ősi mantrákkal mindazt az erőt, energiát amit ott felvehetünk. Aki szeretne jönni kérem jelezze. Az érdeklődőknek elküldjük az árat és az út hasznos tudnivalóit. Jelezze érdeklődését aki szeretne jönni. 15 embert tudunk fogadni. Már heten vagyunk. Jelentkezési határidő április 5. Minél hamarább vesszük meg a repjegyet annál olcsóbb. Február 6-án kedden 17 órakor szervezünk találkozót s részletes tájékoztatót Narayannal.
Megyünk a Chitvan Nemzeti parkba ahol elefánton utazunk, csónakázunk Narayan folyón, megyünk Pokharába béka sztúpához, Katmanduba szent helyekhez, helyi nepáli családok vendégei leszünk, alszunk tibeti szerzetesek kolostorában, részt veszünk a szertartásukon. Akit érdekel az út elküldjük számára a mindenre kiterjedő részletes programtervet.
Érkezéskor Katmanduban mindenki kap egy malát az útra ajándékba, valamint egy személyre szabott számmisztikai elemzés által készített karmalát, melyet Ildikó feltölt ráhangolódva viselőjére személyre szabott rezgésekkel. Mindenki kap egy sriyantrát mely nála lesz az út során.. Asztrológiai szempontból a Hold a Mérlegben jár, a kapcsolati harmóniára vett áldásos fényszöget vet jelen inkarnációs karmára. A Spica angyal csillagkép az aranyló búzakalász a női teremtő erők védelmére, a befogadásra nyújt áldást, s az arkangyali rendek támogatást adnak az útra. Az indulás előtt az Aadguraynameh védelmi mantrát megtanuljuk, s elénekeljük. Arkangyali védelmet kérünk. A repülőn az utazás során többször recitálhatjuk magunkban. Amikor Nepál légterébe érünk végtelen tisztelettel s alázattal kérjük az ottani erőktől befogadásunkat, s hálánkat fejezzük ki, hogy ott lehetünk.
Katmanduba érkezésünk napján pontosodik be az újhold itt az időeltolódások miatt. Összehangoló meditációt tartunk. Remek kezdet, hiszen az újhold 100-szoros energetikai hatással segíti az új kezdeteket. Om game ganapatayeinamaha mantrával segítjük az új kezdeteket, az újhold energiáinak támogatásával. Ezt a mantrát érdemes használni bármilyen vállalkozás beindításához, új ügyek elkezdéséhez is. Megáldhatjuk utunkat Ganésa energiájával ezzel a mantrán keresztül. Lélektisztító rezgéseket aktiválunk. Ez a nap kifejezetten a tisztításoknak kedvez. Érdemes sok vizet fogyasztani és könnyű ételeket.
Szállásunk elfoglalása és egy kis pihenő után a város nyugati részén emelkedő Swayambunath-sztúpához sétálunk fel. A Nepál szimbólumaként is ismert templom-együtteshez kisebb-nagyobb chortenek és buddha-szobrok között, 365 lépcsőfok leküzdése után jutunk fel. A színes imazászlókkal, buddhák szentélyeivel és imamalmokkal díszített központi sztúpa a legenda szerint Buddha földi maradványait tartalmazza.
A 365 lépcső a szellemi fejlődés útját szimbolizálja. Az anyagból haladunk a szellem felé. Végjárjuk a csakrák útját, a felemelkedés útját. A lépcsősor alján a gyökércsakrára meditálunk, majd ahogy megyünk egyre feljebb a 365 lépcsőfokon megállunk 5-ször, minden állomásnál megtisztítjuk az adott csakrát és beengedjük a csakrához tartozó isteni fénykódokat. Amikor felérünk a SwayambunathSztúpához ott a koronacsakránkhoz tartozó isteni fénykódokat engedjük magunkba, az isteni fény mantra éneklésével, amely olyan, mintha a teremtőhöz emelne. Fontos, hogy első nap ezel az energiával feltöltekezve járjuk vég ezt a hosszú külső belső utat Nepálban. Amíg megyünk felfele a lépcsőn addig is mantrázunk, a gyógyító Buddha mantrát:
TEJATA OM BEKANZE BEKANZE MAHA BEKANZE RADZA SZAMUDGATE SZOHA
http://www.tibet.hu/mantra Amint látható fontos, hogy meglegyen a fokozatosság. Ahányan megyünk annyiféle személyiséggel, hozott tudással rendelkezünk. Ez a mantra védeni fog minket, s én is kérek Mihályi védelmet minden nap a csoportra.
A szokásos turistalátványosságokon kívül szeretnék megmutatni olyan helyeket is, ahová utazási irodák nemigen visznek turistákat.
Megnézzük a nepáli királyi városok – Katmandu és Bhaktapur gyönyörűen fennmaradt óvárosait, templomait, felkeresünk buddhista sztúpákat, kolostorokat, ellátogatunk tibeti menekültek településére.
Hogy a hegyeket is mindenképpen lássátok az Annapurna-régióban. Csodálatos panorámájú apró hegyi falvakban fogunk megszállni, itt ismerhetjük meg igazán a valódi Nepált: a nyüzsgő, zajos-poros városok után a hegyi falvak nyugalma, a tiszta levegő, a csodás himalájai napkelték-napnyugták, éjszakai csillagos ég, barangolás erdőn-mezőn, hegyen-völgyön át, ezekben mind részünk lesz.
NarayanszülőfalujàbaDhampusba is ellátogatunk, és megnézzük többek között a jelentős magyar támogatással épült óvodát is.
http://www.dhampuskids.com.np

A programot a résztvevők kívánsága, érdeklődése szerint rugalmasan alakítjuk.
Előfordulhat, hogy valahol a tervezettnél több vagy kevesebb időt töltünk, vagy még valamit beleveszünk a programba, ha igény lesz rá.
Az út során végig én leszek a kísérő idegenvezető, és rajtam kívül még lesznek segítők, ahol erre szükség lesz.
Tervezett csoportlétszám: max 15fő. Már 8 fő jelentkezett. Az út biztosan meg lesz tartva.
Amennyiben szeretnél csatlakozni a csoporthoz, jelezd ezt nekünk minél előbb.
Ha van olyan ismerősöd, barátod, amit szintén érdekelne az utazás, akkor továbbítsd neki is ezt az emailt.
Bármi kérdésed, észrevételed lenne, nyugodtan írd meg emailben, vagy telefonon is hívhatsz
30/6844835 Narayan
30/274 38070 Ildi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Baráti üdvözlettel: Narayan P. Bhandari és Karacs Ildikó
Bármi kérdésed, észrevételed lenne, nyugodtan írd meg emailben, vagy telefonon is hívhatsz 30/6844835 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. További információ Nepálról: http://www.welcome2nepal.hu

Esemény részletei

Kezdés 2018-10-08 07:00
Esemény vége 2018-10-19 21:00
Jelentkezés kezdete 2018-06-08
Férőhely 20
Jelentkezett 2
Szabad hely 18
Jelentkezési határidő 2018-10-05 12:00
Egyéni ár Érdeklődj az árról
Helyszín
Nepál
Katmandu 44600, Nepál
Nepál
We are no longer accepting registration for this event
18
Esemény megosztása: